Vi flytter #1 - Vi er blevet for store!

blog_moving_too_big_header.png

For en uge siden annoncerede vi, at vi var nomineret til Entrepreneur of The Year i kategorien Start-up of The Year. Nu har vi endnu en glædelig nyhed at annoncere. 

Vi har siden oktober 2017 boet på Edisonsvej 2 i Odense, sammen med app bureauet House of Code og PR-bureauet Change. Men det er altså slut nu. Pladsen er blevet for knap og vi kan ikke presse flere skrivebord ind. Vi vokser simpelthen for hurtigt til at pladsen kan følge med.

nuværende-kontor-helphouse
Vi begynder at mangle plads på nuværende kontor!

Vækster med de største brands

Faktisk er vi siden december 2017 vokset fra at være 3,5 medarbejdere på fuld tid, til i dag at beskæftige 14 personer. Det er allerede anden gang på 1,5 år, at vi vokser ud af vores kontor og må flytte grundet pladsmangel.

Vores hurtige vækst skyldes vores ekspertise i Zendesk. Vi hjælper virksomheder med at optimere deres kundeservice gennem Zendesk og vi har lavet løsninger for nogle af de største brands i norden såsom Salling Group, Shaping New Tomorrow og MyHome møbler

Nu sidder du sikkert og tænker; hvor flytter I så hen?

Fra d. 1. oktober 2018 flytter vi i helt nyrenoveret lokaler ved Dampmøllen ved Odense Havn, som bliver et slaraffenland for techies, da det bliver et kæmpe IT-hub. Vi får nogle vildt fede lokaler, hvor der er plads til endnu mere vækst. Som du kan se på billederne herunder, mangler der dog stadig lige lidt endnu, inden vi kan flytte helt. Vi er dog helt sikre på det bliver awesome!

Vi glæder os til at et nyt kapitel og mon ikke, at der bliver plads til en lille indflytterfest!

helphouse-egen-trappeopgang-søjler
Vores egen indgang. Awesome trappe!
helphouse-nyt-kontor-stort-rum
Produktionsrummet - her kommer der til at blive optimeret på Zendesk løsninger!
mødelokale-helphouse-glasvæg
Her kommer de store håndslag til at blive slået. Mødelokalet!
Chefkontor-helphouse-ceo-cto-cso
Her er hvor de store beslutninger vil blive taget, nemlig chefkontoret!
køkken-helphouse-nyt-kontor
Hvad der kommer til at blive et køkken!
køkkenudsigt-helphouse-nyt-kontor
Udsigten fra køkkenet - awesome!