Helphouse.io udgiver Pipedrive App til Zendesk

blog_pipedrive_release_header.png

I dag har vi i Helphouse.io lanceret vores Pipedrive integration til Zendesk. Det er derfor blevet nemmere, at levere god kundeservice til dine kunder fra samme platform, hvis du er bruger af både Pipedrive og Zendesk. Den kan hentes nu i Zendesk App Marketplace.

Customer relationship management har aldrig været nemmere. Pipedrive appen er Helphouse.io's første officielle Zendesk produkt i en række af flere planlagte apps til Zendesk i 2017. Helphouse.io og Zendesks forhold vokser kraftigt, hvilket forventes at resultere i en Premium Partnerships status inden slutningen af 2017. Der er helt sikkert grund til at fejre det, men det er også resultatet af hårdt arbejde og gode beslutninger der nu bærer frugt mener CSO, Carsten Falborg:

"Vi har arbejdet meget hårdt på at nå hertil, så vi er helt vildt stolte af, at Zendesk anerkender Helphouse.io's indsats. Vi ser meget frem til at byde ind med flere Zendesk integrationer, samt hjælpe et stort globalt og hurtigtvoksende fællesskab af virksomheder med at få en bedre og hurtigere kundeservice."

Apps til Zendesk er et relativt nyt fænomen, der har et kæmpe potentiale. Alene i år vil der komme over 600 apps globalt set. Det tal forventes at fordobles i 2018.

 

Førende Zendesk eksperter

Zendesks succes og høje vækst har resulteret i en stigende efterspørgsel af Zendesk eksperter. Der er derfor startet en del konsulenthuse op rundt omkring i verden, hvor Helphouse.io ligger klart i toppen med ekspertviden om Zendesk. Årsagen til dette skal findes i Helphouse.io's unikke kombination af færdigheder i både implementering og udvikling. Ifølge CSO, Carsten Falborg, gør disse to færdigheder det nemt for virksomheder at vælge en Zendesk partner:

"Vi har fundet en gylden opskrift. Store virksomheder kan se en klar fordel i, at samarbejde med konsulenter der har muligheden for at realisere det fulde potentiale der ligger i Zendesk og samtidigt have oplevelsen med implementeringen. Helphouse.io får hele tiden ny indsigt ved at udvikle nye integrationer. Alle vinder."

Helphouse.io's næste integration er allerede ved at være klar og forventes, at blive udgivet inden for de næste par måneder. Carsten Falborg forventer en total omsætning på mellem to og fire millioner kroner i 2017. Med andre ord, så blomstrer Helphouse.io med Zendesk, selvom virksomheden kun har eksisteret i et par måneder, i nuværende form.

Læs mere om hvad Helphouse.io tilbyder på vores hjemmeside og prøv vores Pipedrive integration i Zendesk Marketplace.

Kontakt os