Derfor bør konsulenthuse indgå gode og stabile partnerskaber

Header image.png

 

Ifølge the National Fund kendetegner succesfulde branchepartnerskaber et fælles ansvar for gode arbejdsforhold, racemæssig lighed og inklusion samt et ønske om vedvarende læring. Men det er ikke alt. At samarbejde med andre virksomheder hjælper forretninger med at vækste, samtidig med at de diversificerer deres produkter eller ydelser uden at skulle ansætte nye medarbejdere, udvikle nye færdigheder eller investere i yderligere ressourcer. 

I denne artikel ser vi nærmere på, hvor vigtigt det er for konsulenthuse at have gode og stabile partnere for at kunne yde en fremragende kundeservice på tværs af alle kanaler (omnichannel).

Stabile partnere: En win-win-situation for alle 

For et konsulenthus som dit er det nødvendigt med partnere for at kunne yde en exceptionel service, der er 100 % omnichannel. Samtidig spiller du en vigtig rolle for dine partnere, idet de får potentielle leads ud af dig som partner. 

Herunder gennemgår vi otte væsentlige fordele ved at indgå partnerskaber med andre virksomheder inden for din branche. 

1. Adgang til den seneste viden 

Virksomheder har brug for al den viden, de kan få. Den får du til overflod igennem strategiske partnerskaber med andre virksomheder inden for din branche eller niche. Det giver udviklingsvirksomheder mulighed for at udveksle perspektiver med henblik på vækst og læring. Al denne viden kan du anvende til at bygge videre på dit brand og din virksomhed. 

2. Understøttelse af fælles mål 

Den kombinerede erfaring partnerne imellem og deres fælles mål gør det muligt for konsulenthuse at implementere tilpassede løsninger, som kan betyde en stor forskel lige fra start af. 

Vi har eksempelvis indgået et partnerskab med babelforce med det formål at gøre det nemt for vores kunder at yde en god kundeservice. Vores fælles formål og indsats baner vejen for, at der kommer gode resultater ud af samarbejdet, der er baseret på et implementerings- og forhandlerpartnerskab. Det gør det muligt for os at inkludere babelforce i vores Zendesk-løsninger og hjælpe vores kunder med optimal implementering af babelforce-softwaren, så de får mest muligt ud af den. 

3. Konkurrencemæssige fordele 

Partnerskaber forbedrer dine forudsætninger, færdigheder og tilgængelige ressourcer i forhold til at udvikle bedre produkter eller tilbyde bedre ydelser og nå ud til et større publikum. Desuden frygter enhver vækstvirksomhed de potentielle faldgruber, der er

forbundet med at skalere deres setup. En stabil partner kan således sikre skalerbarheden, og sammen med 360 graders feedback kan alt dette løfte din forretning til nye højder. 

4. Større troværdighed og bedre image 

Det rette partnerskab vil forbedre din virksomheds etos. Når virksomheder, der har de samme mål og visioner, allierer sig, vokser deres individuelle gennemslagskraft og styrke væsentligt. 

Partnerskaber gør forretninger i stand til at levere bedre produkter eller ydelser til kunderne, hvilket øger den overordnede brandværdi. Derudover kan partnerskaber skabe bedre brandkendskab og forbedre marketingindsatserne, så de viser begge virksomheders styrker. 

5. Udvidet kundegrundlag 

Ved hjælp af et gennemtænkt strategisk partnerskab kan forretninger øge deres kundegrundlag. Du kan indgå aftaler direkte med en virksomhed, der tilbyder produkter og ydelser, som komplementerer dine egne. 

Hos helphouse.io samarbejder vi eksempelvis med Aircall om at tilbyde vores kunder et nemt, intuitivt og moderne telefonsystem, der samtidig er prismæssigt konkurrencedygtigt, og som også nemt kan integreres i Zendesk-løsninger. 

6. Maksimale besparelser 

Alle virksomheder er optaget af at mindske udgifterne og maksimere omsætningen – konsulenthuse er ingen undtagelse. Partnerskaber og samarbejder kan reducere driftsomkostningerne, fordi udgifterne deles af virksomhederne. Disse omkostninger kan for eksempel være undervisning, fælles arbejdsplads, kurser, transport eller andet, der er relevant for den fælles mission. 

7. Stabilitet på den lange bane 

Det primære mål for alle virksomheder er at forblive relevant i længere tid og opnå definerede mål. At have de rette partnere betyder, at du ikke længere arbejder alene. Du har

adgang til mere viden, innovation, evner og ressourcer. Resultatet på bundlinjen? Et stærkt branche-partnerskab gør dig bedre, mindsker dine svagheder og booster dine styrker. I sidste ende er det alt, du behøver for at forblive relevant i lang tid og hjælpe din virksomhed med at opnå de mål og nøgleresultater, der er vedtaget. 

Med vores omfattende viden, løsningsorienterede indstilling og holistiske tilgang har vi hos helphouse.io for eksempel set mulighederne ved at lade tymeshift hjælpe med at løse udfordringerne forbundet med kundeservice og kundeoplevelse ved at kombinere Zendesk med deres platform. 

8. Øget produktivitet 

Når flere virksomheder går sammen om at opnå et fælles mål, er der en langt større chance for at lykkes på en mere effektiv og hurtigere måde. Ved at fordele opgaver og midler kan der spares tid, hvilket gør det muligt for begge virksomheder at fokusere på konkrete indsatser. Som du sikkert ved, tænker to (eller flere) hoveder bedre end ét! 

Vores partnerskab med Solvemate er et godt eksempel. Det gør, at vi kan tilbyde vores kunder og potentielle kunder en automatiseringsplatform baseret på smart samtale-AI. Dette medfører en højere ticket deflection, god kundeservice – uden at skulle ansætte nye medarbejdere – samt gladere kundeservice-agenter, fordi arbejdet bliver mindre rutinepræget. 

Boost din kundeservice ved hjælp af vores branchepartnerskaber

Alle virksomheder skal lede efter det helt rette strategiske partnerskab, der komplementerer deres aktiviteter. Sådan kan enhver virksomhed nemlig opnå vækst i fremtiden. Hvis enorme multinationale virksomheder som Google og Apple stadig anser strategiske partnerskaber som en metode til at udvikle og udvide deres forretningsmuligheder, er der ingen undskyldning for andre virksomheder for ikke at følge trop og høste de fordele, der følger med et velafstemt partnerskab. 

Som en af de førende leverandører af Zendesk-løsninger i EMEA samarbejder helphouse.io med brancheførende udbydere af teknologi med henblik på at indfri vores kunders behov. Vi rådgiver vores kunder på et strategisk niveau og hjælper dem med at planlægge og udføre de vedtagne beslutninger. Det er dog ofte kun muligt med hjælp fra de rette partnere. 

Vores partnere spiller en afgørende rolle i mange af vores samarbejder – både i forhold til at løse vores kunders problemer og ved at gøre os i stand til at tilbyde holistiske og omnichannel-fokuserede løsninger. Vi er meget påpasselige med, hvem vi indgår samarbejder med, og vælger kun virksomheder, der er eksperter inden for deres område, og som kan garantere optimale løsninger til vores kunder. 

Vil du gerne optimere din digitale kunderejse? Kontakt os for mere information om, hvordan vores branchepartnerskaber kan hjælpe dig med at yde en fremragende kundeservice.

Let's talk about how we can elevate your customer experiences

Get in touch