Skru op for kundetilfredsheden med en komplet analyse af jeres Zendesk-løsning

Header image.png

Bag enhver succesrig virksomhed står en høj kundetilfredshed. Den realitet er de meget bevidste om hos Zendesk, der er en komplet løsning til kundeservice. Zendesk ligger øverst på hylden, når målet er at skabe kundeoplevelser af høj kvalitet og fastholde loyale kunder. Flere hundredetusinder virksomheder på tværs af hele kloden bruger Zendesk proaktivt til effektiv håndtering af dialogen med deres kunder. Og det kan I også gøre. 

Med Zendesk kan I få mest muligt ud af jeres kundeserviceindsats. Ikke mindst hvis I får hjælp af erfarne Zendesk-konsulenter som os her hos helphouse.io. 

En måde, hvorpå I kan løfte jeres kundeservice til et højere niveau, er ved hjælp af vores Full Zendesk Solution Analysis, som I kan læse mere om i denne artikel.

Hvad er en Full Zendesk Solution Analysis? 

Zendesk er et omfattende og brugervenligt kundeserviceværktøj, som monitorerer hele den kundevendte kontaktflade – kommunikation og support via adskillige kanaler (multichannel), samarbejdsværktøjer, analyser og meget mere. Med så mange muligheder på hånden giver det god mening at få eksperter til at se på, om I udnytter systemet til fulde, eller hvad der 

skal til. Det er bl.a. det, vores Zendesk Full Solution Analysis går ud på. 

En Zendesk-analyse er en dybdeborende gennemgang af jeres Zendesk-løsning og den nuværende infrastruktur samt integrationer m.m. Ud over teknikken ser vores eksperter også på, hvordan I bruger Zendesk, og afdækker potentialet for optimering.

Fordele ved en Full Zendesk Solution Analysis 

En Full Zendesk Solution Analysis er således et yderst brugbart værktøj, som I kan bruge til at trykteste jeres eksisterende Zendesk-setup og vurdere, om det kan leve op til kundernes stadigt større forventninger til jeres service. Lad os se nærmere på nogle de fordele, I som virksomhed kan opnå ved en Full Zendesk Solution Analysis. 

1. Grundig analyse 

Selv om Zendesk er det førende værktøj til optimering af jeres kundeservice, er det oftest en it- eller administrativ medarbejder, der varetager løsningen. I hvor høj en grad I vil kunne optimere jeres arbejdsgange og processer, afhænger – ligesom med al anden software – af, hvordan I anvender Zendesk. Her kommer flere virksomheder til kort, for det er ikke sikkert,

de ansvarlige medarbejdere har de nødvendige egenskaber og ekspertisen til at håndtere Zendesk og få mest muligt ud af de mange funktioner. 

Det er her, vores Full Zendesk Solution Analysis kan gøre en stor forskel. Den tager højde for alle dele af jeres eksisterende setup – herunder de arbejdsgange, I har opbygget, samt jeres brug af systemets ressourcer og funktioner, applikationer og meget mere. Analysen forsøger desuden at finde en sammenhæng mellem alle disse dele og deres effekt på jeres arbejde. 

Med vores Full Zendesk Solution Analysis får I således en grundig gennemgang af hele jeres system og infrastruktur, hvilket kan medføre stor gavn på den lange bane. 

2. Værdifuld feedback 

En anden fordel ved en komplet analyse af jeres Zendesk-løsning er, at den ikke kun undersøger og afdækker smuthuller i jeres Zendesk-system og øvrige it-systemer. Når analysen og evalueringen er afsluttet, får I en detaljeret og omfattende rapport, der fortæller om de opdagelser, analysen har resulteret i. Hvis alting er helt i orden, og hvis I bruger Zendesk på bedst mulig vis, har I ikke noget at bekymre jer om. 

Hvis der på den anden side er noget galt med jeres system, og I med fordel kan rette op på nogle ting, gør Zendesk-analysen jer opmærksomme på det. Den detaljerede analyserapport fremhæver de kritiske punkter eller problemer i jeres setup, som forhindrer jer i at maksimere driften af jeres kundeservice. Samtidig får I værdifulde forslag til, hvad I bør gøre eller ændre i forhold til at optimere jeres Zendesk-implementering. 

I får tilmed vist den potentielle effekt på jeres processer og kundeservice, som I kan opnå ved at implementere de foreslåede ændringer. På den måde kan I optimere jeres kundeservice ved at få størst muligt udbytte af Zendesk. 

3. Kan bruges på alle serviceniveauer 

Hvis I allerede bruger Zendesk til jeres kundesupport og -service, ved I sikker allerede, at Zendesk tilbyder forskellige serviceniveauer, hvilket betyder, at forskellige brugere har forskellige funktioner til rådighed. Brugerne inkluderer alt fra iværksættere og små og mellemstore virksomheder til store organisationer og koncerner – på tværs af alle brancher. Prisen på de forskellige serviceniveauer varierer også og afhænger i høj grad af antallet af brugere, I behøver. 

En Full Zendesk Solution Analysis skelner imidlertid ikke til dit serviceniveau, og derfor kan såvel iværksættere som store koncerner nyde godt af den dybdegående gennemgang af deres Zendesk-setup. Uanset virksomhedens størrelse giver vores Zendesk-eksperter jer en række værdifulde anbefalinger, som I kan føre ud i livet og bruge som løftestang til at optimere jeres kundesupport og tilbyde en bedre kundeoplevelse. 

4. Omfattende erfaring og ekspertise

Sidst, men ikke mindst er vores Full Zendesk Solution Analysis udviklet og bliver udført af et kompetent team af erfarne eksperter, hvis anbefalinger er baseret på stor indsigt og viden samt best practices. 

Disse eksperter har arbejdet på hundredevis af projekter med en lang række kunder, hvilket betyder, at de kender Zendesk ind og ud – og de er således yderst kvalificerede til at analysere, hvorvidt en bestemt løsning kører optimalt eller ej.

Afsluttende pointer 

Med en Full Zendesk Solution Analysis kan I faktisk højne kundetilfredsheden og forbedre jeres kundesupport en hel del. Ikke alene får I en række forslag til mindre ændringer – I kan også gøre brug af workshops og undervisning, ligesom der kan være mere vidtrækkende forslag, som fx ser på fordelene ved at omstrukturere eller rekonstruere. 

Selv om I videregiver kontrollen over jeres system og infrastruktur til en ekstern partner, som skal foretage analysen, har I stadig fuld kontrol over hele opgaven. Med en pålidelig og erfaren partner som helphouse.io kan I styre uden om forhindringerne på vejen. Vi stræber efter at skabe endnu bedre kundeoplevelser for både vores egne kunder og deres kunder.

Let's talk about how we can elevate your customer experiences

Get in touch