5 Zendesk-apps, der booster jeres kundeservice

All the apps gathered.png

Virksomheder konkurrerer ikke længere kun om at tilbyde det bedste produkt på markedet, men også om at yde den bedste kundeservice. For kundeservice har stor indflydelse på salget – i nogle tilfælde endda større indflydelse end kvaliteten af produktet. Det handler om, hvor virksomhederne lægger deres (primære) fokus.

Helt grundlæggende værdsætter kunder at blive hørt, og de vil serviceres, når de ønsker, og ikke kun, når det passer virksomheden. Er jeres virksomheds kundeservice kun tilgængelig kl. 8-16 mandag til fredag, går I sandsynligvis glip af en stor markedsandel.

At tilbyde kundeservice på kundernes præmisser indebærer også at være tilgængelig på flere kanaler. Hvis det betyder, at jeres kundeservicemedarbejdere skal bruge flere forskellige programmer til at kommunikere med kunderne, bliver det hurtigt besværligt.

Bruger I allerede Zendesk til jeres kundesupport, kan I undgå besværet ved at samle og besvare alle henvendelser der. I denne artikel ser vi på nogle af de bedste og mest effektive Zendesk-apps fra helphouse.io, som hjælper virksomheder med at yde en endnu bedre
kundeservice.

 

Instagram.png

Instagram

I løbet af de seneste år er Instagram blevet et af de største sociale medier og har overhalet andre platforme på parametre som synlighed og rækkevidde for såvel store som små virksomheder. Er jeres virksomhed til stede på Instagram, er denne Instagram-app til Zendesk et vigtigt værktøj for jer. 

Med Instagram-appen kan du integrere din virksomhedsprofil i Zendesk og på den måde give kunderne hurtig og nem adgang til kundeservice, når de har brug for hjælp, via en platform, de allerede kender og bruger. I kundeservice bliver kommentarer på Instagram oprettet som tickets i Zendesk, hvor medarbejderne kan besvare dem direkte uden at skulle forlade Zendesk.

Hubspot.png

HubSpot

Flere hundredetusinde virksomheder anvender HubSpot til salg og marketing, og med denne HubSpot-app tilZendesk kan I nu også integrere jeres kundeservice. Appen gør det nemmere at dele data, ligesom den forbedrer arbejdsgangene og styrker samarbejdet mellem salg, marketing og kundeservice. 

Med denne app kan I nemt se og oprette kontakter, virksomheder, processer, transaktioner osv. Appen giver desuden jeres agenter adgang til HubSpots platform via Zendesk, uden at de behøver have en HubSpot-konto. Derudover kan administratorer styre, hvor meget information der skal være synligt for kundeservicemedarbejderne, og hvilke tilladelser de skal have. Fordi brugerfladen er fuldt integreret i Zendesk, er det desuden muligt at overføre data ved hjælp af drag and drop.

Google my business.png

Google Business Profile

Endnu en super Zendesk-app, som booster jeres kundeservice, er Google Business Profile-appen til Zendesk, som giver et samlet overblik. Ved hjælp af denne app kan I højne produktiviteten i kundeserviceteamet, fordi agenterne kan holde øje med virksomhedens Google Business Profile og eksempelvis besvare anmeldelser og spørgsmål m.m. direkte i Zendesk. 

Appen opretter eksempelvis anmeldelserne som tickets i Zendesk, og agenterne behøver derfor ikke skifte mellem flere programmer og vinduer for at svare. Gevinsten er dobbelt, fordi det smitter helt naturligt af på kundeoplevelsen, at medarbejderne nemt og hurtigt kan reagere på henvendelser. 

Som en ekstra bonus kan I også nemt tilføje flere lokaliteter til Google Business Profile-appen.

Better Veiws.png

Better Views

Hvis jeres virksomhed allerede benytter forskellige Zendesk-apps, vil I hurtigt se fordelene ved Better Views-appen til Zendesk, som giver større frihed og bedre kontrol i dagligdagen. Appen gør desuden jeres Zendesk-platform endnu mere brugervenlig og lader jer i endnu højere grad tilpasse den til jeres behov. 

Med Better Views-appen til Zendesk kan I selv indrette jeres views i Zendesk på en mere organiseret måde, ligesom I kan definere et forhold mellem forskellige views. På den måde kan I gøre det så overskueligt for jeres kundeserviceteam som muligt og give medarbejderne et godt overblik at arbejde ud fra. 

I Zendesk Support har man et begrænset antal views, man kan anvende. Med Better Views-appen får I derimod mulighed for at opsætte lige så mange views, I ønsker. Det skaber mere effektive arbejdsgange for jeres kundeservicemedarbejdere, som også vil kunne mærkes på den øvrige drift, ligesom jeres kunder vil opleve kortere svaretider og hurtigere løsninger.

Pipedrive.png

Pipedrive

Pipedrive er en cloud-baseret løsning til håndtering af kunderelationer, som gør det muligt at optimere jeres salg og marketing. Pipedrive kan ligeledes bruges til account management, til at tracke opkald og e-mails, til at planlægge synkroniseringer samt til øget kompatibilitet på tværs af platforme. Hvis virksomheden anvender både Pipedrive og Zendesk, kan I flette de to løsninger sammen til én med Pipedrive-appen til Zendesk.

Med appen vil jeres Pipedrive CRM-platform og Zendesk Support smelte sammen i et overordnet kontrolpanel, som både salg, marketing og kundeservice kan få glæde af – og i sidste ende også jeres slutbrugere og kunder. 

Pipedrive-appen til Zendesk giver kundeservicemedarbejdere adgang til forskellige funktioner i Pipedrive, selv om de ikke hver især har en licens til kontoen. På denne måde kan agenterne selv udføre en række opgaver, som tidligere skulle sendes til salgsafdelingen, uden at I behøver købe flere licenser. Det er således både en effektiv og økonomisk løsning. 

I kan bruge appen til at oprette tickets, som kan tilføje eller ændre kontakter, firmaer, aftaler eller aktiviteter, der ligger på CRM-platformen. Derudover kan du tilpasse skærmbilledet, så det kun viser de felter, der er relevante for jer.

Strømlin jeres kundeservice med Zendesk-apps

Med disse nyttige Zendesk-apps slipper I for at skulle anvende flere forskellige platforme eller kontrolpaneler. Disse apps er udviklet til Zendesk og kan fungere på tværs af forskellige enheder og styresystemer. Det betyder, at I hverken behøver opsige aftaler eller investere i nyt udstyr. 

Ud over de Zendesk-apps, som er nævnt her, tilbyder helphouse.io mange flere, som I på samme vis kan bruge til at optimere driften i jeres virksomhed. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at strømline jeres kundeservice.

Let's talk about how we can elevate your customer experiences

Get in touch