Sådan hjælper Gert.io Enterprise kunder

Lasting impact of Covid-19 on customer experiences

 

I den moderne teknologidrevne verden er mange kunder nervøse for at dele deres data med  virksomheder, fordi personlig data betragtes som meget værdifuldt og som noget der kan blive kompromitteret hvis sikkerheden halter. 

 

De potentielle farer kan variere fra at miste privatlivets fred, at kunden via personlige oplysninger kan blive sporet, til tab af ens datasikkerhed, hvilket kan være temmelig omfattende.
Den bedste løsning på dette er faktisk at bevise over for kunden at de kan stole på virksomhedens privatlivspolitik ved hjælp af en letforståelig beskrivelse af, hvordan  de specifikt behandler og anonymiserer kundedata. En sådan klar og præcis beskrivelse skaber tillid fra kunderne og danner grundlag for en god kundeoplevelse.

At håndtere alt datasikkerhed er i sig selv en svær opgave.

Det kræver kontrol og håndtering af virksomhedens databeskyttelsespolitikker samtidig med, at man fokuserer på korrekt overholdelse af datalovgivningen. Enhver virksomheds forretningsrelaterede data er afgørende for dens vækst, derfor er behovet for korrekt datahåndtering endnu større end før – hvilket resulterer i at  97% af alle virksomheder i en nylig undersøgelse har anerkendt behovet for og fordelene ved at investere i deres databeskyttelse.

gert_enterprise_1..png

Behovet for at indsamle data om hvordan kunderne agerer, handler samt deres krav og forventninger, er en vigtig faktor for at skabe en lukrativ forretning samt gode kundeoplevelser. For at kunne det foreslår vi brugen af gert.io. Det er en avanceret data-bot, der kan integreres med din Zendesk-platform blot med et tryk på en knap.

Hvad er gert.io?

gert.io er en data-bot, der kan integreres ind i Zendesk, som er en af de førende programmer inden for helpdesk management-løsninger. Den giver dig mulighed for at designe brugerdefinerede kriterier der anonymiserer specifikke oplysninger på tickets. Den er ikke blot let at integrere med Zendesk, den arbejder også selvstændigt i baggrunden uden at bruge for mange systemressourcer.
Gennem gert.io, kan værdifuld kundedata forblive anonyme, især personlige oplysninger såsom id-kortoplysninger, kreditkortoplysninger osv. Det er meget vigtigt at opretholde anonymiteten når sådanne oplysninger deles gennem et helpdesk management-system, idet hackere kan udnytte en brist i systemet og stjæle data. Dette kan have katastrofale konsekvenser for kunderne og ikke mindst for virksomheden.

Fordele ved at bruge gert.io for Enterprise kunder

Se hvordan gert.io kan hjælpe store virksomheder med at opretholde kundeanonymitet og at sikre dataoverholdelse.

 

1. Automatisering

Den største fordel ved at bruge gert.io er, at den kører automatisk i baggrunden, 24/7, 365 dage om året. Sammenlignet med konkurrenter kræver den kun en engangskonfiguration på din Zendesk-konto. gert.io anonymiserer automatisk kundens data, mens du har fuld adgang til vigtige oplysninger, der kan bruges til at forudsige en kundes adfærd med henblik på virksomhedens vækst. Botten giver dig mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver uden at bekymre dig om kodning.

 

2. Tilpasset dine behov

En anden stor fordel ved at tilføje gert.io til din Zendesk-konto er, at databotten giver dig mulighed for at opretholde en grundig kontrol af dataoverholdelse. Kunderne føler sig tryggere ved at udlevere deres værdifulde data når virksomhederne har klart definerede overholdelsespolitikker, der beskytter dataanonymiteten.
gert.io giver dig mulighed for at definere de gældende regler for din virksomhed, hvilket eliminerer kundernes frygt. Samtidigt garanterer botten gennemsigtighed i din virksomhed og sikrer en vellykket kundeoplevelse.

 

3. Anonymitet for personlige oplysninger

Når det drejer sig om at holde kundeoplysninger anonyme, så gør virksomheder deres bedste for at sikre, at de giver deres kunder et sikkert system, hvor deres oplysninger ikke kan stjæles af nogen uden for virksomheden.
Ifølge Cisco Consumer Privacy Survey 2019 hævder 84 % af de adspurgte, at de går op i at beskytte deres egne samt kundernes data. 80 % af de adspurgte svarer også, at de ønsker at gøre noget for at beskytte deres data.
Den samme undersøgelse viser dog, at 43 % af de adspurgte ikke mener, at de er i stand til at beskytte deres personlige oplysninger, hvilket betyder, at der er et klart behov for en app som gert.io.
Til dette formål giver Gert.ios intelligent anonymisering, så din virksomhed kan opbevare oplysninger, der ikke kan spores tilbage til en person. Den hjælper virksomheden med at finde livsvigtige mønstre, der giver forretningsvækst, samtidig med at kundernes følsomme oplysninger beskyttes.

 

4. Enkel installationsprocedure

Efter at have tilføjet gert.io til din Zendesk-konto, skal du konfigurere anonymitetskriterierne for din virksomhed. Du kan angive den tid, det tager, før specifikke kvitteringer anonymiseres og aspekter, der skal fjernes fra din kundes personlige oplysninger.
Alt dette sker helt problemfrit uden at ændre programkodningen. Det fremskynder ikke blot processen, men eliminerer også alle bekymringer om at håndtere kundens data korrekt.

gert_enterprise_2-removebg-preview.png

5. Enkelt interface-struktur

Brugervenlighed er en vigtig del når du vælger gert.io som din go-to software. Botten kan nemt styres fra alle Zendesk-konti uden problemer. Interfacet er brugervenligt og kan nemt tilpasses brugerens behov. Så selvom du ikke har teknisk viden, kan du nemt styre og overvåge behandlingen af dine data, så du opnår en værdifuld indsigt i din drift.

 

6. Kompatibilitet på tværs af grænser

Fra i år har flere end 100 lande vedtaget lovgivning om databeskyttelse, hvilket gør det endnu sværere at opretholde overholdelse.
Ved at bruge Gert.io, håndteres dataoverholdelse mere effektivt, og botten sikrer kompatibilitet på tværs af grænser med lovgivninger såsom CBPR, CCPA, APEC, PIPEDA, LGPD, GDPR og mange andre.

 

Styrk dataoverholdelse og kunde-oplevelsen med gert.io

I takt med, at lovgivning om databeskyttelse og privatliv ændrer sig og bliver indført i årenes løb, er der et øget behov for at overholde reglerne, og vi er en af de bedste virksomheder til at hurtigt at tilpasse os de skiftende love og tendenser.
Hos helphouse.io mener vi, at manuel håndtering af data hører fortiden til, og at virksomheder ikke behøver at gennemgå kedelige processer hver dag.
Derfor tilbyder vi vores kunder at håndtere deres data effektivt og anonymt gennem gert.io, og du kan kontakte os for at høre mere om, hvordan botten virker, og hvordan din virksomhed kan drage fordel af den.

 


 

Kontakt os for mere information.