Zendesk Explore erstatter Insights

Zendesk-insights-sunsetting-reporting-tool-customeranalytics-zendeskexplore

 

Insights, Zendesk’s rapporterings- og analysesoftware fjernes fra Zendesk Support d. 5. februar 2021. 
Insights erstattes af det nye og forbedrede analyse- og rapporteringsværktøj, Zendesk Explore. Hvis du bruger Insights som rapporteringsværktøj, skal du skifte til Zendesk Explore inden da.

 

Her er nogle datoer, du skal være opmærksom på, hvis du arbejder med Insights:

Rectangle 5.png

​​​Fra 1. juni 2020 deaktiveres Zendesk Insights-konti, der ikke har været aktive de sidste 60 dage.

 

 

Rectangle 5.1.png

Fra 1. november 2020 lukker Zendesk muligheden for at oprette brugerdefinerede rapporter, samt for at kunne tilføje nye brugere til Insights.

Rectangle 5.3.png

D. 5. februar 2021 lukkes Zendesk Insights fuldstændigt. Det fjernes fra Zendesk Support og du har ikke længere adgang til dataene.

 

Hvad er Zendesk Explore?

Zendesk Explore er et godt sted at starte, hvis din virksomhed har meget data, men mangler indsigt og overblik. 
Brugen af eksisterende data til at forbedre kundeoplevelsen bør være en topprioritet i din virksomhed.

Zendesk Explore er et rapporteringsværktøj, der giver dig mulighed for at analysere, lære og dele dine forretningsoplysninger. Zendesk Explore tilbyder dynamiske prædefinerede rapporter, som du kan bruge til at se og analysere vigtige oplysninger om dine kunder og ikke mindst din kundeservice. 

Kunder beder om hjælp gennem en lang række kanaler,  fx. e-mail, telefon, sociale medier  og chat. Men hvilke er de mest populære for netop din virksomhed? Og hvor hurtigt svarer du på de forskellige kanaler? Det er altid gavnligt at have en platform, der kan analysere dette. Du kan måle, hvordan kunder interagerer med dit brand uden at miste det større billede. Det er muligt, fordi Zendesk Explore gør det let at integrere data fra en hvilken som helst kanal. På den måde har dit team altid dataene til at træffe de rigtige beslutninger.

Vidste du, at 84% af virksomheder stræber efter at være de bedste inden for  kundeoplevelsen?

 

Imidlertid tilbyder kun 1 ud af 5 en middel eller god kundeoplevelse - på trods af at kunderne er villige til at betale op til 4,5 gange mere for en god kundeoplevelse sammenlignet med en dårlig kundeoplevelse.

Forbedr din behandling og ventetid med Zendesk Explore

Virksomheder, der bruger Zendesk Explore, løser henvendelserne 44% hurtigere og har 66% mindre ventetid.

Det giver dit team mulighed for at identificere og optimere arbejdsgange og dermed øge effektiviteten i dit team og ikke mindst din kundetilfredshed. Mindre ventetid hjælper dig med at løse kundeproblemer hurtigere ved at forstå, hvorfor kunder i første omgang beder om hjælp, og hvordan du bedst kan hjælpe dem.

Et hus fyldt med eksperter

Ud over at være Zendesk Premier Partner, er helphouse.io også fyldt med #helpsome Zendesk-eksperter, der kan hjælpe dig med Zendesk. Vi sikrer at du får mest muligt ud af din Zendesk-løsning. Vi arbejder allerede med mange forskellige virksomheder for at forbedre deres kundeservice og vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med Explore, hvis du har brug for det. 

Se vores kunder her