helphouse.io indleder spændende partnerskab med babelforce!

håndtryk-partnerskab-partner-skrivebord-computer-helphouse.io-babelforce-vindue-headset-kasket

 

Vi er enormt stolte af, at kunne offentliggøre, at vi har indledt et partnerskab med babelforce, så vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre kundeservice løsning. 

babelforce fokuserer på call center delen af kundeservice. De er fuldt integrerbare med Zendesk, og vi er meget spændte på at begynde vores samarbejde.

“Det fede ved babelforce er, at de værner om og sikrer at call centeret, som den mest personlige og vigtigste del af kundeservice, altid er en gnidningsfri og tilfredsstillende oplevelse. De er passionerede i deres arbejde, og er på samme tid innovative og ambitiøse, hvilket vi mener er opskriften til success. Vi er rigtig begejstret for partnerskabet og vi kan ikke vente med at se hvad det bringer i fremtiden.”

Rune-avatar-briller-salg-partnerskab-helphouse.io

Rune Ersgard
CSO @ helphouse.io

babelforce services er distribueret over lokale datacentre over hele verden: Europa & MEA, USA & Canada, APAC. Som en integrationsplatform har babelforce integrationer og færdigbyggede forbindelser der dækker enhver komponent type, der bruges i moderne kontaktcentre og salgsorganisationer: CRM, ticketing, BI, ERP, Workforce ledelse og alle slags besked-muligheder. babelforce platformen giver dig også direkte adgang til infrastruktur og algoritmisk behandlingskapacitet. 

Vores fremtidige samarbejde er baseret på et implementerings- og forhandler partnerskab, hvilket betyder, at vi får mulighed for at inkludere babelforces services i vores Zendesk kundeservice løsninger. Derudover kan vi naturligvis også tilbyde vejledning til implementering, og hjælp til hvordan I får det bedste ud af babelforces software. 

Sidst men ikke mindst, er vi glade for at begejstringen for partnerskabet er gengældt.

Her deler babelforces Partner Alliance Director, Pierce Buckley et par ord om helphouse.io:

“Der er to ting, jeg elsker ved at arbejde sammen med helphouse.io. For det første, er det her et team, der virkelig har styr på det de laver. De har lavet nogle af de største og mest komplekse Zendesk implementeringer vi har set. Det andet jeg elsker: de er sjove. Det her er mennesker der nyder at arbejde på de store projekter for kunderne, og den entusiasme smitter.”

piercebuckley-babelforce-partner-partnerskab

Pierce Buckley 
Partner Alliance Director @ babelforce

Vi ser frem til samarbejdet, og vi er spændte på, at se hvad partnerskabet bringer i fremtiden.