Integrer Google My Business med Zendesk Support

Google_my_business_marketplace_no_text.png

 

Følg med I hvad dine kunder deler på Google

Alt for mange virksomheder kigger ikke på de anmeldelser de får, eller på hvad deres kunder skriver om dem på Google. Og hvis de gør, reagerer de kun når kunderne deler en negativ anmeldelse. 

Men hvis du arbejder med kundeservice, så ved du også at det i den grad betaler sig, at bevare og pleje sine eksisterende kunderelationer - gode som dårlige. Det betyder, at du naturligvis også skal være der, når dine kunder siger noget pænt om dig. 

Lad mig sætte scenen for dig; 

Du besøger en fysisk skobutik og køber et par sko. Du er glad og tilfreds og vil gerne rose servicemedarbejderen for den service du fik. Du fortæller medarbejderen, at han var god til at vejlede dig og du takker ham for hjælpen. Medarbejderen ignorerer dig og dit kompliment, kigger den anden vej og arbejder videre.

Lyder det helt skørt? Det er ellers netop det du gør, når du lader anmeldelser eller spørgsmål stå ubesvarede. 

 

Gør denne type besvarelser til en del af dit Zendesk workflow (helt automatisk)

Okay, når vi nu har fået afklaret vigtigheden af, at reagere på alle slags anmeldelser og henvendelser, så skal vi bare have det ind i dine agenters workflow, så vi sikre at alle anmeldelser bliver besvaret.  

Heldigvis, så er det slet ikke så kompliceret med Zendesk. Google My Business Channel til Zendesk Support tilføjer Google anmeldelser og spørgsmål til dit Zendesk Support som en helt almindelig ticket, så du nemt kan håndtere dem direkte i Zendesk - så slipper du for at forlade Zendesk og konstant tjekke Google for nye anmeldelser eller spørgsmål.

Vil du arbejde endnu mere effektivt, så anbefaler vi, at du laver et view i Zendesk Support, som udelukkende er til anmeldelser. Således kan du samle alle anmeldelser fra diverse platforme i ét view (f.eks. fra Trustpilot, Google osv.). På den måde kan du nemt prioritere de henvendelser, der skal prioriteres først. 

 

Prøv det helt uden binding

Du kan prøve Google My Business Channel for Zendesk support helt uden binding. Download det på Zendesk Marketplace og få din 14-dages prøveperiode med det samme. Hvis du afmelder den, inden din prøveperiode er ovre, trækkes der ikke noget på dit kort. 

 

Prøv det her