Event: Omnichannel i e-commerce - The Missing Link

SoMe content - event q1 - Eventbrite (3).png

helphouse.io slår i samarbejde med Novicell, Surveypal og Zendesk dørene op og afholder et event med fokus på customer experience inden for e-commerce

Vi har længe haft en plan om at skabe et event der ville være med til at sprede budskabet omkring vigtigheden af glade og tilfredse kunder, hvordan man som e-commerce virksomhed når dertil og hvad det bringer af både fordele og udfordringer. I dag gør man sig rigtig mange overvejelser om, hvad der skal til for at forbedre sin marketing i forhold til konkurrenterne. Priser, produkter, reklamer – hvor skal man adskille sig fra mængden? Svaret er måske i virkeligheden endnu mere nærliggende: nemlig at god kundeservice giver de gladeste kunder og glade kunder er den bedste markedsføring.

 

Hvad kan du forvente dig af eventet?

Der er rigtig mange der kender til udtrykket omnichannel, men det er et fåtal der formår at udnytte omnichannel når det kommer til customer experience inden for e-commerce. Ligegyldigt om du er ny eller erfaren inden for e-commerce verdenen, så har vi samlet et program af yderst skarpe og interessante oplæg som du ikke vil gå glip af, heriblandt temaerne:

  • Why everybody got it wrong - Hvornår er der brug for omnichannel i kundeservice - The omnichannel solution
  • E-commerce - kundeservice som konkurrenceparameter
  • Strømlinet kundeservice på tværs af Brands - Implementering og udfordringer  

Vi afliver myter og sætter fokus på hvorfor det kan betale sig at investere i sine kunder, hvorfor omnichannel i kundeservice er effektivt og samtidig hvorfor virksomheders ellers gode intentioner ikke altid giver det ønskede afkast. Samtidig er eventet for dig der ønsker et indblik i et af verdens førende help desk programmer og hvorfor store danske virksomheder har succes med at implementere det.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Kort om eventets key speakers

 

Design uden navn.png

Toke Lund - International Ecommerce Direktør hos Novicell

Toke har ansvaret for at vækste den internationale forretning, øge salget på e-commerce framework og yde support inden for salg, strategi, marketing m.v. Vi glæder os rigtig meget til at kunne præsentere Toke som oplægsholder d. 9. maj.

 

2.png

Hanne Rything Køppen - Kundeservicechef hos Salling Group

Hanne har ansvaret for e-commerce kundeservice i Salling Group og har stor erfaring med ledelse i og omkring customer service samt customer satisfaction. Vi ser meget frem til at kunne præsentere Hanne som oplægsholder d. 9. maj.

 

3.png

Carl Hye Thaisen - CEO og Co-founder af helphouse.io

Carl har siden virksomhedens start i 2017 været styrmand for helphouse.io. Målet har været at skabe og implementere en digitaliseret kundeservice for virksomheder. Carl Hye Thaisen er en af vores egne og vi glæder os naturligvis til at præsentere ham den d. 9. maj.

 

Profilbilleder - LP - Event q1.png

Zendesk

En af Danmarks største it-succeser. Vi glæder os til at kunne annoncere vores oplægsholder snarest.

 

Network og mød andre fagfolk

Udover et program der byder på nogle af Danmarks skarpeste hoveder inden for customer experience. Så vil der være mulighed for at networke igennem hele dagen og ikke mindst i timerne efter eventet, hvor Alfred & Kamilla danner rammerne for "dinner and drinks".

Den 9. maj kl. 14:00 - 18:15.

Alfred & Kamilla

Møllekajen 1, 5000 Odense C

 

Begrænset antal pladser

Tilmeld dig her