Pipedrive 2.0 til Zendesk Released

pipedrive-2.0-app-for-zendesk-made-by-helphouseio

 

I denne uge har vi lanceret vores Pipedrive 2.0 app til Zendesk, som gør det endnu nemmere at styre salgsaktiviteter i Pipedrive direkte fra Zendesk med bare få kliks. Du kan hente den nye og forbedret version lige her.

 

Features

Den nye og forbedret Pipedrive 2.0 integration til Zendesk kommer med en lang række ønskede features, som vil spare dig tid og kliks. Nogle af de fremhævede features kan ses herunder:

  • Se og oprette deals
  • Se og oprette aktiviteter
  • Se og oprette leads
  • Se og oprette organisationer

Så med denne nye Pipedrive 2.0 integration til Zendesk er du sikker på aldrig at gå glip af en deal igen. Den gør det nemt for dine agenter at se eller oprette aktiviteter, helt uden at forlade Zendesk.

En speciel udgivelse for helphouse.io

Denne Pipedrive 2.0 release er ret speciel for os, siden at Pipedrive 1.0 faktisk var den første app vi lancerede til Zendesk Marketplace. Arbejdet med apps til Zendesk har åbnet et helt nyt område for os. Vores vision er at hjælpe virksomheder med at optimere deres digitale kundeservice og at lave apps til Zendesk går i den grad hånd i hånd med den vision, så det var helt sikkert det rigtige valg at have det som ét af vores fokusområder.

Meget vand er løbet under broen siden dengang og vi har faktisk udgivet mange apps siden, ansat en stak awesome personer og ikke mindst flyttet til større lokaler.

Eksperter i Zendesk

Hos helphouse.io har vi huset fuld af eksperter der kan give dig den rette ekspertise i hvordan du udnytter det fulde potentiale der er i Zendesk. Vi arbejder allerede sammen med nogle af de største brands på at forbedre deres kundeservice og kan helt sikkert hjælpe dig også.

 

Kontakt os