Nomineret til EY Entrepreneur of The Year - Årets start-up

 

EY Entrepreneur of The Year gruppebillede.jpeg

 

Helphouse startede d. 1. april 2017 og i anledningen af vores 1 års fødselsdag udgav vi et blogpost om historien og udviklingen i Helphouse, men siden da er det gået helt vildt stærkt. På bare 4 måneder er antallet af medarbejdere fordoblet, flere kunder er kommet til og vi rykker snart ind i nye lokaler, da vi er vokset ud af vores nuværende.

Vi har fornøjelsen af at hjælpe nogle af de største brands i Norden, såsom
Salling Group, TV2 og Shaping New Tomorrov med at forbedre deres oplevelse med Zendesk.

Når man arbejder så hårdt er det super fedt, at der bliver lagt mærke til det. Det har Hjalte Vinther fra Jyske Bank gjort og derfor har han nomineret os til EY Entrepreneur of The Year i kategorien Start-ups. Kategorien hylder de helt unge virksomheder med et enormt vækstpotentiale og den kategori er vi altså under. Det er vi virkelig stolte og ydmyge over!

Det er en anerkendelse af det stykke arbejde vi laver hver dag og vi er mere motiveret end nogensinde til, at arbejde endnu hårdere og fortsætte vores eksponentielle vækst.

Vi ser frem til konkurrencen og i mellemtiden knokler vi videre med, at skabe en endnu mere awesome
Zendesk oplevelse for virksomheder.